• Subpagina Banner 2

Juffendag groep 1-2

We hebben vandaag onze verjaardag gevierd met alle kleuters. Het was een hele gezellige, sprookjesachtige dag! 
Lees Meer

Juffendag in het Prehistorisch Dorp

Zoals jullie kunnen zien was het heel gezellig in het Prehistorisch Dorp. We hebben een beiteltje gesmeden, Mergel bewerkt met ons eigen beiteltje en ook een hoesje gemaakt van leer om het beiteltje mee naar huis te nemen. We sloten af met een gezellig dansje in de klas. Dit alles zorgde ervoor, dat het een hele gezellige dag was! 
Lees Meer

Dawid op bezoek bij de burgemeester!

 Omdat Dawid als enige van heel Hilvarenbeek 0 fout had bij zowel het theoretisch verkeersexamen als in de praktijk, mocht hij op dinsdag 17 april bij de burgemeester taart gaan eten. Gefeliciteerd Dawid!
Lees Meer

Bezoek geitenboerderij

Op vrijdag 13 april bracht groep 6 een bezoek aan het Limburgse land. Zij gingen deze dag op bezoek bij Stijn der geit. Een geitenboerderij die doet aan boerderij educatie.  Bij aankomst op de boerderij zijn we ontvangen in de ontvangstruimte en kregen we wat uitleg over wat we allemaal zouden gaan doen. Als eerste kregen we een rondleiding ov...
Lees Meer

Paasspeurtocht

We hebben vanmorgen een leuke paasspeurtocht gehouden met groep 8, Samenwijs opvang en de kleuters.  
Lees Meer

Bezoek aan de verloskundige

De kinderen van groep 6 hebben vandaag een bezoek gebracht aan de verloskundige. Natuurlijk omdat juf Maartje in augustus een tweede kindje verwacht. De klas was uitgenodigd om alvast kennis te maken met de baby in de buik van de juf. De verloskundige vertelde van alles: over de bevalling, over de ligging van de baby, over echo's, over controles bi...
Lees Meer

Dansles

Juffrouw Meike heeft vandaag een leuke dansles gegeven. 
Lees Meer

Verkiezingen kinderraad

Vandaag heeft ook groep 7 mogen stemmen in de stemhokjes bij de Doelakkers. Er werden verkiezingen gehouden voor de kinderraad van Hilvarenbeek. De kandidaten hebben allemaal eerst een pleidooi gehouden waarom er juist op hen gestemd moest worden en hebben hun ideeën voor verandering uit de doeken gedaan. Sam Spijkers en Amir Husani gaan ons v...
Lees Meer

Bezoek aan de kinderboerderij

We zijn vanmorgen samen met de kindjes van Samenwijs opvang naar de kinderboerderij geweest. We hebben veel verschillende dieren gezien en we mochten een konijn nog even aaien. Het was een gezellige ochtend.  
Lees Meer

Bolletjes planten in onze moestuin

 We hebben samen met Samenwijs opvang bloembolletjes geplant in onze moestuin. Nu maar wachten tot ze uitkomen.
Lees Meer

Bolletjes planten in de moestuin

We hebben samen met Samenwijs opvang bloembolletjes geplant in onze moestuin. Nu maar wachten tot ze uitkomen.  
Lees Meer

Boomfeestdag voor groep 8!

Op woensdag 14 maart deed groep 8 mee aan de Boomfeestdag. We gingen op de fiets met de hele klas naar een bosperceel aan de Goirlesedijk. Enkele hulpouders begeleidden ons op de fiets en brachten de scheppen per auto naar onze "plantplek". Daar aangekomen kregen we een korte uitleg van medewerkers van de gemeente Hilvarenbeek en van de Bosgroep Zu...
Lees Meer

Bibliotheek bezoek

We zijn vanmorgen naar de bibliotheek geweest.  
Lees Meer

Bibliotheek bezoek

​Vanmorgen zijn we naar de bibliotheek geweest. Hier hebben we naar het verhaal van 'De Gruffalo" geluisterd en we zijn op zoek gegaan naar de dieren uit het boek. Het was een gezellige ochtend. 
Lees Meer

Slagwerkles

Vanmorgen hebben de kinderen van groep 6 een workshop slagwerk gehad van meneer Marcel. Volgende week volgt de tweede les waarna er op 13 maart een korte demonstratie is voor ouders, opa's en oma's. Deze zijn van harte welkom in de grote gymzaal om 9.30 uur.
Lees Meer

Voorstelling Sst de tijger slaapt

Vandaag hebben we naar een leuke voorstelling gekeken over Sst de tijger slaapt. 
Lees Meer

KeiStof bezoek aan het Textielmuseum Tilburg

Naar aanleiding van het project KeiStof zijn groep 5 en 6 een kijkje gaan nemen in het textielmuseum in Tilburg.  Ze hebben daar van alles bekeken; van weefgetouw tot wol verven.  Het was interessant om dit eens in het echt te zien. 
Lees Meer

Filmpje diorama Kerst 2017

Logo-samenwijs-De-Doelakkers---DEF---CMYK

 Filmpje diorama Kerst 2017
Lees Meer

Bezoek Rijksmuseum

 Als ludieke actie op bezoek bij het Rijksmuseum. Het was reuze interessant!
Lees Meer

Surprises groep 7

We hadden een heel gezellig sinterklaasfeest! Zie hier hoe hard er geknutseld is.
Lees Meer
Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl