Prentenboeken voorlezen in groep 1-2b

 In het kader van de kinderboekenweek heeft groep 7 prentenboeken voorgelezen aan de kinderen van groep 1-2b. Het waren 'gruwelijk enge' prentenboeken over oa monsters en spoken. 
Lees Meer

Verjaardag van de juffen: bezoek prehistorisch dorp

 We hebben een reis door de tijd gemaakt en kwamen in de middeleeuwen terecht. Hier leerden we hoe de mensen toen leefden, maakten een kaarsje en een tinnen muntje. Daarnaast schreven we met een ganzenveer en de schandpaal werd ook druk bezocht. Het was een leerzame leuke dag en we hadden prachtig weer.
Lees Meer

Leerlandschappen de Beekse Bergen

Het was heel gezellig en we hebben veel geleerd.  
Lees Meer

Leerlandschappen de bevrijdende vleugels in Best

Het was heel gezellig en we hebben veel geleerd. 
Lees Meer

Achtbanen bouwen

Wij hebben hard geknutseld aan de achtbanen. 
Lees Meer

Koningsspelen 2017

​Het waren weer hele geslaagde Koningsspelen! Het streefbedrag voor de sponsorloop van €15.000,- werd ruim gehaald.
Lees Meer

Pasen op de Doelakkers!

Vandaag hebben de kinderen van groep 7 een leuke verrassing verzorgd voor de kleuters. In verband met de Paasviering verstopten zij een groot aantal eieren op onze speelplaats. De kleuters hebben hun uiterste best gedaan om ze allemaal weer terug te vinden. En dat is bijzonder goed gelukt! Ook onze ouderraad had zich vandaag weer extra ingespannen....
Lees Meer

Surprises groep 7

Het was erg gezellig. Er was weer hard geknutseld.
Lees Meer

Schaatsen groep 5, 6 en 7

We hebben weer veel plezier gehad en veel geleerd op de schaatsbaan.
Lees Meer

Opening Kinderboekenweek 2016

​Op dinsdag 4 oktober vond de opening van de Kinderboekenweek 2016 plaats.  Alle kinderen waren hiervoor bijeen gekomen in de aula van de school. Het thema van de Kinderboekenweek 2016 is ' voor altijd jong'. Juf Ingrid las als opening het boek " De beste geweldigste meest fantastische opa's ter wereld'  voor, ondersteund met een Powerpoi...
Lees Meer

Tandentoverdag groep 7

Vanmorgen zijn we op het ROC geweest waar we workshops hebben gehad rondom een schoon gebit en verzorging. We zijn allemaal weer met schone tanden en wat wijzer naar school teruggegaan!
Lees Meer

Juffendag in het Prehistorisch museum Eindhoven

Vandaag was het juffendag in groep 7 en we werden al meteen enorm verwend door de leerlingen van groep 7. We gingen daarna een ochtendje terug naar de Middeleeuwen! Het was in ieder geval prachtig weer! In de Middeleeuwen hebben we kaarsen gemaakt, een tinnen muntje gegoten, gekalligrafeerd en buiten gespeeld met allerlei oude spellen. Natuurlijk w...
Lees Meer

Gastles van de ambulance

​Groep 7 heeft vandaag een gastles gehad van en over de ambulance.  Het was erg interessant en vooral het kijken in de ambulance zelf was een hele belevenis.
Lees Meer

Naar het Philipsmuseum

Na een gezellige busreis kwamen we aan in Eindhoven. In het Philipsmuseum hebben we eerst met i-pads allerlei opdrachten gedaan en ook de rest van het museum goed bekeken.
Lees Meer

Leerlandschappen Zoo Veldhoven

Dinsdag 24 mei hadden 6 leerlingen uit groep 7 zelf een excursie gepland. Ook de route met de bus er naar toe moesten ze zelf uitstippelen. Je ziet dat we goed zijn aangekomen en dat we een gezellige dag hebben gehad.
Lees Meer

Verkeersexamen groep 7

​Vandaag hebben alle kinderen het praktijkdeel van het verkeersexamen gedaan. Morgen nog de theorie. Succes allemaal! Jullie hebben er hard voor geoefend!
Lees Meer

Groep 7 bij expositie 'Ja, natuurlijk'

Vanmiddag brachten we een bezoek aan de Hilvaria Studio's en zagen daar bijzondere media-kunst.
Lees Meer

Carnaval op de Doelakkers

Vrijdag 5 februari carnavalsviering op Basisschool de Doelakkers We zijn deze dag gestart met een geweldige playbackshow, alle klassen hebben hun uiterste best gedaan om een geweldig optreden neer te zetten. Na de playbackshow zijn de kinderen in hun klas frietjes gaan eten, even tot rust komen om 's middags te knallen bij de spelletjesmiddag. In d...
Lees Meer

Skate-les in groep 7

Er is weer fanatiek geoefend.....Een goede voorbereiding voor de schaatslessen die snel volgen!
Lees Meer

Surprises in groep 7

Iedereen heeft weer lekker geknutseld en we hadden dan ook een erg gezellige ochtend met het uitpakken van de surprises!
Lees Meer
Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl