• Subpagina Banner 2

Het team

Juf Sylvia

Groep 1-2a

Juf Helma en Juf Marianne

Groep 1-2b

Juf Helma

Mijn naam is Helma Beenhakkers. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik de juffrouw van groep 1-2b. Met veel plezier sta ik alweer een aantal jaren voor de kleutergroep. Ik vind het belangrijk dat kinderen graag naar school gaan. Spelenderwijs aan kleuters lesgeven vind ik een grote uitdaging en het is mooi om te zien hoe kinderen op deze manier heel veel leren. Naast lesgeven zit ik ook nog in de medezeggenschapsraad van onze school.

Juf Marianne

Op woensdag sta ik in groep 1-2b. En op vrijdag komen alle oudste kleuters samen bij mij in de klas. Na zo’n 20 jaar kleuters en 10 jaar groep 3 gedaan te hebben, kan ik wel zeggen dat ik mij erg thuis voel bij deze leeftijdscategorie. Iedere dag is anders. Een dag vol leren, spelen, luisteren , doen, plezier maken , ontdekken, ontwikkelen en samen zijn. Het is nog steeds maar al te waar, wat een bekende pedagoge meer dan 100 jaar geleden over onderwijs aan jonge kinderen zei ; “ Help mij het zelf te doen.’ En daar sta ik voor; jonge kinderen leren en helpen het zelf te doen!

Juf Sandra Luijten

Groep 3

Hallo, ik ben Sandra Luijten. Sinds dit schooljaar werk ik op “De Doelakkers” in groep 3. Het leuke van groep 3 is wel het enthousiasme van de leerlingen bij het leren lezen, schrijven en rekenen. Dit geeft me veel energie. Een veilige leeromgeving, waar kinderen zichzelf kunnen zijn en plezier hebben is voor mij heel belangrijk. Zo “groeien” de kinderen iedere dag en ik ben blij dat ik de kinderen daarbij de begeleiding kan geven die ze nodig hebben. Samen met de kinderen gaan we er dit schooljaar een fijn en leerzaam schooljaar van maken.

Meneer Jan en juf Ingrid

Groep 4

Meneer Jan

Ik ben Jan van Gompel en ik sta dit schooljaar voor groep 4. Dit is een belangrijk schooljaar omdat er een basis wordt gelegd voor de volgende groepen. Denk aan het automatiseren van de sommen onder de 20 en de tafeltjes. Denk ook aan het technisch lezen wat flink wordt geoefend. Er moet hard gewerkt worden in groep 4.

Juf Ingrid

Ik ben Ingrid van Bilsen en ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag. Op dinsdag begeleid ik als basisschoolcoach Pabo-studenten, die bij ons op school stage lopen om het vak van leerkracht in de praktijk te brengen. Op woensdag verricht ik werkzaamheden die horen bij mijn functie als adjunct-directeur. Op donderdag vervang ik Jan van Gompel in groep 4. Verder ben ik leescoördinator en houd ik me bezig met de bevordering van het lezen. Tevens ben ik, samen met Joes Vermeer, vertrouwenscontactpersoon op onze school.

Juf Marie-Cécile en juf Femke

Groep 5

Juf Marie-Cécile

Ik ben Marie-Cécile Eijsermans en ik sta op maandag, donderdag en vrijdag voor groep 5. Ik wil dat kinderen zichzelf kunnen zijn en met plezier naar school gaan. Wat ik ze wil meegeven is dat ze zelf veel meer kunnen dan ze denken, als ze zichzelf toestaan fouten te maken en hiervan te leren. Op dinsdag sta ik voor EigenWijzer, de plusklas van de stichting, waar hoogbegaafde kinderen elkaar ontmoeten en handvaten meekrijgen voor het werken in de eigen klas.

Juf Femke

Hoi, mijn naam is Femke van der Sande. Ik ben op dinsdag en woensdag de juf van groep 5. Mijn duo-collega Marie-Cécile neemt de andere dagen voor haar rekening. Samen met de leerlingen werken we aan een veilig en vertrouwde omgeving zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Mijn motto; “zit je lekker in je vel kun je beter presteren”.

Juf Maartje en juf Nicolien

Groep 6

Juf Maartje

Ik ben Maartje Wissink. Samen met Nicolien werk ik dit schooljaar in groep 6. Op maandag en dinsdag ben ik in de klas. Naast groepsleerkracht ben ik ook gedragsspecialist. Vandaar dat ik op vrijdag de ene week in de klas werk en de andere week werk ik aan andere taken op het gebied van gedrag. Ik werk dan ook met kinderen individueel en coördineer de kanjertraining. Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten en met plezier naar school komen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om te kijken naar wat ieder kind nodig heeft en hier op in te spelen. Dit kan zowel op pedagogisch als op didactisch gebied zijn. Ieder kind is uniek en heeft eigen behoeftes.

Juf Nicolien

Hallo, ik ben Nicolien de Wit. Ik ben op woensdag, donderdag en regelmatig op vrijdag in groep 6. Ik vind het mooi om de kinderen te zien groeien in hun eigen ontwikkeling. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes en aanpak. Ik vind het een uitdaging om in te spelen op deze verschillen en ervoor te zorgen dat ieder kind met plezier naar school gaat.

Juf Sandra Hamers en juf Rebecca

Groep 7

Juf Sandra Hamers

Ik ben Sandra Hamers, alweer voor het zesde jaar leerkracht van groep 7 op maandag, dinsdag en woensdag. De kinderen ervaren al snel dat het hard werken is in groep 7, maar ook vaak met veel plezier. Het mooie is dat je in groep 7 vaak samen met de kinderen gaat kijken wat ze willen leren en op welke manier ze dit kunnen bereiken. Ze leren echt reflecteren en ernaar handelen. Naast leerkracht van groep 7 ben ik ook taalcoördinator bij ons op school.

Juf Rebecca

Meneer Joes en juf Louise

Groep 8

Meneer Joes

Ik ben Joes Vermeer en ben groepsleerkracht van groep 8. Naast het geven van de vakken die in groep 8 aan de orde komen vind ik het altijd bijzonder leuk om de kinderen en ouders te mogen begeleiden bij hun keuze voor een school voor voortgezet onderwijs. Het is altijd weer een mooie uitdaging om samen de juiste school te vinden! Daarnaast houd ik me ook bezig met ict op onze school. De ontwikkelingen die de laatste jaren plaats hebben gevonden op dit gebied zijn zeker in onze school terug te vinden. Ook ben ik binnen onze school aanspreekbaar als interne contactpersoon. Deze taak vervul ik samen met juffrouw Ingrid van Bilsen.

Lilian Huijben

IB-er

Ton

Conciërge

Mijn naam is Ton Cornelissen en werk met veel plezier als conciërge op Samenwijs De Doelakkers. Mijn werk bestaat uit het ondersteunen van ons leuke team, BHV-er, de vele klusjes in, op en om school alsook het bijhouden van (voorraden)keuken, huishoudelijke dienst, sanitair, technische dienst, voor de val-ongelukjes schoonmaken, pleisters plakken/coolpack en een doekje voor de traantjes ... enz! Een veelomvattende functie die geen elke dag hetzelfde is.

Joep van den Hout

Directeur

Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl