• Subpagina Banner 2

Het team

Juffrouw Maria Groep 1-2a

Juffrouw Maria
Groep 1-2a

Ik ben Maria Janssen, leerkracht in groep 1-2A. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag sta ik voor deze groep. Op vrijdag zitten alle kleuters uit groep 2A en 2B bij elkaar en begeleid ik hen. Het werken met kinderen in deze leeftijdsfase blijft boeiend en spreekt mij enorm aan! Iedere keer is het net weer even anders en dat houdt het werken zo levendig. Trefwoorden: hart voor de kleuters en passie voor mijn vak. Naast het werken in de kleutergroep houd ik mij bezig het opzetten van een doorgaande ontwikkelingslijn met VVE collega’s (Voorschoolse Vroeg Educatie) van Klik.
Juffrouw Helma Groep 1-2b

Juffrouw Helma
Groep 1-2b

Mijn naam is Helma Beenhakkers. Ik ben leerkracht van groep 1-2b. Op maandag, dinsdag en donderdag sta ik voor deze groep. Daarnaast ben ik taal- en leescoördinator en zit ik in de medezeggenschapsraad van onze school.
Juffrouw Marie-Cécile Groep 3

Juffrouw Marie-Cécile
Groep 3

Ik ben juffrouw Marie-Cécile. Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik de juf van groep 3. Op dinsdag ben in de juf van de bovenbouw groep van eigenwijzer (de plusklas van de stichting, in Diessen). Verder zit ik ook in de MR en GMR.
Juffrouw Marianne Groep 3

Juffrouw Marianne
Groep 3

Ik ben Marianne van Aert en op dinsdag en woensdag de juffrouw in groep 3. Ik vind het een uitdaging om de kinderen iets te leren en er voor te zorgen dat ze plezier hebben in wat ze op school doen. De sfeer in de groep is voor mij heel belangrijk. En hoe bijzonder is het, dat de kinderen na 3 maanden leesonderwijs zelf een boekje kunnen lezen. Het werk blijf ik boeiend vinden, omdat ieder kind uniek is en geen dag hetzelfde!
Juffrouw Sylvia Groep 4

Juffrouw Sylvia
Groep 4

Hallo, ik ben Sylvia Prudon. Ik werk op basisschool de Doelakkers in Hilvarenbeek. Ik ben 40 jaar geleden begonnen als kleuterleidster op kleuterschool de Bengelberg in dit dorp. Inmiddels heb ik veel onderwijsprocessen en veranderingen binnen het onderwijs meegemaakt. Het onderwijs is namelijk altijd in beweging! Het `kind centraal`, dat is de stelling waar ik mij nog steeds helemaal in kan vinden. Dat komt goed uit binnen het Passend Onderwijs. Overigens, ik heb nu groep 4. Een heerlijke leeftijd die 7-8 jarigen. En het klopt echt, “onderwijs elke dag anders”.
Juffrouw Ingrid groep 1-2, Adjunct directeur

Juffrouw Ingrid
groep 1-2, Adjunct directeur

Ik ben Ingrid van Bilsen en ik werk op maandag, dinsdag en woensdag. Op woensdag werk ik in groep 1/2 b. Op dinsdag begeleid ik als basisschoolcoach Pabo-studenten, die bij ons op school stage lopen om het vak van leerkracht in de praktijk te brengen. Verder ben ik leescoördinator en houd me bezig met de bevordering van het lezen. Tevens ben ik, samen met Joes Vermeer, vertrouwenscontactpersoon op onze school.
Meneer Jan Groep 5

Meneer Jan
Groep 5

Ik ben Jan van Gompel, leerkracht van groep 5. Ik sta elke dag voor de klas behalve op donderdag. Het is belangrijk dat de kinderen de basisvaardigheden taal, lezen en rekenen goed leren. Die hebben ze namelijk nog heel vaak nodig. Daarmee wil ik niet zeggen dat de andere vakken niet belangrijk zijn. De kinderen moeten zich op school en in de klas veilig voelen. Ik hoor het graag als de ouders zeggen: "Die van ons zit lekker in zijn vel en gaat graag naar school".
Juffrouw Femke Groep 5

Juffrouw Femke
Groep 5

Hoi, ik ben juffrouw Femke van der Sande. Samen met mijn collega Jan geef ik les in groep 5. Op donderdag begeleid ik kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Mijn man en ik wonen in Hilvarenbeek en we hebben drie kinderen.
Juffrouw Maartje Groep 6

Juffrouw Maartje
Groep 6

Mijn naam is Maartje Wissink en dit jaar mag ik starten met de kinderen van groep 6. Ik ben geboren en getogen in Hooge Mierde en woon hier samen met Mark. Ik houd van lezen, spelletjes spelen, sporten en koken. Sinds 2010 werk ik op basisschool de Doelakkers. Naast groepsleerkracht ben ik ook de gedragsspecialist van deze school en houd ik me bezig met gedrag en individuele begeleiding (omtrent gedrag) van leerlingen. Ik kijk er naar uit om met de leerlingen aan het werk te gaan en samen met hen de basisschooltijd op een fijne manier af te sluiten. Heeft u vragen of wilt u iets kwijt? Loop dan gerust even binnen.
Juffrouw Nicolien Groep 6

Juffrouw Nicolien
Groep 6

Ik ben Nicolien de Wit. Dit jaar sta ik weer op donderdag en vrijdag voor groep 6. Ik vind een prettige sfeer in de klas belangrijk waarbij ieder kind zichzelf kan zijn. Elke dag is weer anders en dat maakt voor mij het werken met kinderen zo leuk! Bent u nieuwsgierig naar wat we allemaal doen in de klas? Stap dan gerust even bij ons in groep 6 binnen!
Juffrouw Rebecca Groep 7

Juffrouw Rebecca
Groep 7

Juffrouw Sandra Groep 7

Juffrouw Sandra
Groep 7

Mijn naam is Sandra Hamers. Ik woon in Tilburg samen met mijn vriend en 2 dochters. Ik ben dol op lezen en sporten in teamverband. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag in groep 7 samen met mijn collega Rebecca. Daarnaast ben ik taalcoördinator op onze school. Ik geniet nog steeds iedere dag van mijn werk, omdat het steeds nieuwe kansen en uitdagingen biedt om de kinderen (samen met de ouders) te begeleiden, zowel op het gebied van het leren als op het ontwikkelen als persoon. Kinderen echt zien en hard werken is voor mij dan ook erg belangrijk. Als u vragen heeft of wilt u wat vertellen, kom dan gerust even langs.
Meneer Joes Groep 8

Meneer Joes
Groep 8

Mijn naam is Joes Vermeer. Ik ben werkzaam op onze school als groepsleerkracht van groep 8. Daarnaast houd ik mij bezig met ict binnen onze school. Ook de taak van interne contactpersoon vul ik in. Dit doe ik samen met Ingrid van Bilsen, onze adjunct-directeur.
Conciërge Ton

Conciërge Ton

Juffrouw Lilian Interne begeleider

Juffrouw Lilian
Interne begeleider

Ik ben Lilian Huijben en de Intern begeleider van de Doelakkers. Ik ben verantwoordelijk voor:
- de ondersteuning aan leerlingen met extra onderwijsbehoeften.
- de coördinatie en ondersteuning van het onderwijskundig beleid in de school.
Daarnaast coach en begeleid ik leerkrachten op onderwijskundig en pedagogisch gebied.
Meneer Joep, directeur

Meneer Joep, directeur

Mijn naam is Joep van den Hout en ben directeur van deze prachtige school. Ik woon in Middelbeers samen met mijn vrouw Maartje en mijn twee dochters. Samen met het team wil ik er voor zorgen dat de kinderen een fijne en leerzame tijd op de Doelakkers hebben. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd bij mij terecht. De deur staat open en de koffie is klaar.
Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl