• Subpagina Banner 2

Het team

Juf Sylvia

Groep 1-2a

Juf Helma en Juf Marianne

Groep 1-2b

Juf Marianne

Op woensdag sta ik in groep 1-2b. En op vrijdag komen alle oudste kleuters samen bij mij in de klas. Na zo’n 20 jaar kleuters en 10 jaar groep 3 gedaan te hebben, kan ik wel zeggen dat ik mij erg thuis voel bij deze leeftijdscategorie. Iedere dag is anders. Een dag vol leren, spelen, luisteren , doen, plezier maken , ontdekken, ontwikkelen en samen zijn. Het is nog steeds maar al te waar, wat een bekende pedagoge meer dan 100 jaar geleden over onderwijs aan jonge kinderen zei ; “ Help mij het zelf te doen.’ En daar sta ik voor; jonge kinderen leren en helpen het zelf te doen!

Juf Sandra Luijten

Groep 3

Meneer Jan en juf Ingrid

Groep 4

Juf Marie Cecile en juf Femke

Groep 5

Juf Maartje en juf Nicolien

Groep 6

Juf Nicolien

Hallo, ik ben Nicolien de Wit. Ik ben op woensdag, donderdag en regelmatig op vrijdag in groep 6. Ik vind het mooi om de kinderen te zien groeien in hun eigen ontwikkeling. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes en aanpak. Ik vind het een uitdaging om in te spelen op deze verschillen en ervoor te zorgen dat ieder kind met plezier naar school gaat.

Juf Sandra Hamers en juf Rebecca

Groep 7

Meneer Joes en juf Louise

Groep 8

Meneer Joes

Ik ben Joes Vermeer en ben groepsleerkracht van groep 8. Naast het geven van de vakken die in groep 8 aan de orde komen vind ik het altijd bijzonder leuk om de kinderen en ouders te mogen begeleiden bij hun keuze voor een school voor voortgezet onderwijs. Het is altijd weer een mooie uitdaging om samen de juiste school te vinden! Daarnaast houd ik me ook bezig met ict op onze school. De ontwikkelingen die de laatste jaren plaats hebben gevonden op dit gebied zijn zeker in onze school terug te vinden. Ook ben ik binnen onze school aanspreekbaar als interne contactpersoon. Deze taak vervul ik samen met juffrouw Ingrid van Bilsen.

Lilian Huijben

IB-er

Ton

Conciërge

Joep van den Hout

Directeur

Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl