• Subpagina Banner 2

Nieuwsbrief de Doelakkers

Nieuwsbrief De Doelakkers

Woensdag 28 juni

Mobieltjes

In principe is het meenemen van een mobiele telefoon niet nodig. Wanneer het door ouders en kind wenselijk wordt geacht, dat het kind een mobiele telefoon meeneemt is dit niet verboden. De Doelakkers wil hiermee de mogelijkheid bieden om te kunnen bellen als het kind onderweg is van en naar de school. Wel zijn er een aantal afspraken gemaakt.

1. Kinderen die een mobiele telefoon bij zich hebben, moeten hem bij aanvang van de schooldag uitzetten en inleveren bij de leerkracht.

2. Aan het einde van de schooldag neemt ieder zijn telefoon weer mee. Pas dan mag de telefoon weer worden aangezet. Het is dan ook verboden om in pauzes de telefoon aan te zetten. Tussen de middag kan de telefoon wel mee naar huis. 

3. Kinderen nemen op eigen risico een mobiele telefoon mee naar school. Wanneer de telefoon kapot gaat, gestolen wordt etc. is de school niet aansprakelijk. 

 4. Het is voor kinderen altijd mogelijk om aan de leerkracht te vragen of ze, onder of na schooltijd, voor dringende zaken naar huis mogen bellen met de vaste telefoon van school. In de regel zal zo'n verzoek niet worden geweigerd.

Kinderboekenweek

Humam Saab vertelt over Syriƫ in de Talent Bende. Op woensdagmiddag 28 juni om 14.00 uur is Humam Saab te gast in de bibliotheek en vertelt hij over zijn geboorteland Syriƫ; hoe mooi het land was en hoe het is veranderd is door de oorlog.

Je bent op 28 juni van harte welkom om naar het verhaal van Husam te komen luisteren.

Ouderraad

In de bijlage vindt u een brief van de ouderraad.

Bestandsnaam: OR-voorstelstukjes-definitief
Bestandsgrootte 556 kb
Download Bestand

Kalender

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u van ons weer een mooie kalender met alle vrije dagen van de school. Ik wil u de eerste vrije dagen van het jaar mededelen zodat u deze in uw planning op kunt nemen.
Op 8, 22 september en 6 oktober is groep 2 vrij. Op woendsdag 27 september heeft het team een studiedag, de leerlingen zijn dan vrij. De herfstvakantie start op 16 oktober en eindigt op 20 oktober.

Nieuwe schooljaar

Woensdag 12 juli gaan de kinderen van 10.00 uur tot 10.30 uur kennismaken in de nieuwe groep. Groep 8 mag deze dag lekker uitslapen en bijkomen van de musical. 

Jarigen deze periode

            

Nina Gr. 8
Kjel Gr. 5
Feruz Gr. 4
Hannan Gr. 3
Svenja Gr. 5
Sue-Ann Gr. 1-2b
George Gr. 8
Puck Gr. 3
Mohammed Gr. 6
Yumna Gr. 4
       
Verjaardag van de juffen: bezoek prehistorisch dor...
Verjaardagen in groep 6
Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl