• Subpagina Banner 2

Nieuwsbrief De Doelakkers

Nieuwsbrief De Doelakkers

Woensdag 10 januari 2018

Beste wensen

Het team van Samenwijs De Doelakkers wenst iedereen een gelukkig en gezond 2018. Tevens wensen wij de leerlingen een leerzaam en gezellig jaar toe

Zit met Pit

​Kinderen van nu brengen heel wat uren per dag zittend door, veel meer dan hun ouders toen die jong waren. De schermen van laptops, tablets en smartphones zorgen daarbij vaak voor een verkeerde houding van nek, schouders en rug. De kunst is om een gezonde balans te vinden tussen (actief) zitten en bewegen. Het lesprogramma 'Zit met Pit!' is ontwikkeld om kinderen hier op jonge leeftijd alles over te leren en om het geleerde tot gewoonte te maken. Voor het verzorgen van 'Zit met Pit'-lessen aan kinderen en leerkrachten werkt Digihelden onder meer samen met Sophie van der Klundert (SoPhysio, Hilvarenbeek). Zij komt op de donderdagen 11 en 25 januari, 1 februari en 15 maart lesgeven in de groepen 5 en 6.

Prinsenbal XL

In de bijlage vindt u informatie over het prinsenbal van aanstaande vrijdag.

Bestandsnaam: brief-xl-2017
Bestandsgrootte 88 kb
Download Bestand

Skate-A-Way

Maandag 15 januari krijgen de kinderen een skate clinic i.p.v. gymles. Deze clinic is op de speelplaats of in de gymzaal. Mochten de kinderen zelf skates en bescherming hebben dan mogen ze deze meebrengen.

Jarigen deze periode

​Tommy Gr. 7
Gijs Gr. 5
Wout Gr. 8
Daantje Gr. 4
Jikke Gr. 3
Kyara Gr.1-2b
Jade Gr. 1-2a
Tycho gr. 1-Filmpje diorama Kerst 2017
Bezoek Rijksmuseum
Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl