• Subpagina Banner 2

Nieuwsbrief De Doelakkers

Nieuwsbrief De Doelakkers

Woensdag 11 oktober

Nieuws van de OR

Voor de Halloweentocht van 3 november aanstaande ontvingen we al veel aanmeldingen voor lopers: leuk! Maar....we hebben nog lang niet genoeg aanmeldingen voor griezelhuizen. We zijn dus op zoek naar nog meer aanmeldingen voor griezelhuizen in de wijk Doelakkers. Heb je zin om hieraan mee te doen? Meld je dan aan via het briefje wat je eerder mee kreeg en stop het in de mand bij het podium. Je mag ook mailen naar EefjeSchutselaars op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaalvoetbal

Ondanks de late medelingen over het zaalvoetbal hebben we toch een vijftal teams die komende week meedoet met het herfsttoernooi. De indeling ontvangt u zo snel mogelijk.

Ouderbijdrage

Denkt u nog aan het overmaken van de vrijwillige ouderbijdrage. Op de site vindt u het formulier.

Herfstvakantie

Vrijdagmiddag 13 om half vier start voor de kinderen de herfstvakantie. Wij wensen de kinderen en ouders een hele fijne vakantie.

Afscheid

Op vrijdag 10 november zal juffrouw Maria na ruim 40 jaar afscheid nemen van het Hilvarenbeekse onderwijs. Dit laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, de kinderen worden getrakteerd op een schitterende voorstelling. Na schooltijd zal er een receptie zijn waarbij u afscheid kunt nemen van juffrouw Maria. De precieze tijden volgen nog.

Jarigen deze periode

            

Brechtje Gr.1-2a
Mathijs Gr. 6
Yuka Gr. 1-2a
Elin Gr. 1-2a
Destiny Gr. 4
Sjoerd Gr. 5
Ky-Mara Gr. 1-2b
Andre Gr. 1-2a
Guus Gr. 5
Wout Gr.3
Julia Gr.6
Sam Gr. 7


       
Herfst met Klik en groep 1-2b
Prentenboeken voorlezen in groep 1-2b
Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl