• Subpagina Banner 2

Nieuwsbrief De Doelakkers

Nieuwsbrief De Doelakkers

Woensdag 16 mei

Vakantierooster 2017-8-2019

​De vakanties voor het komende schooljaar zijn weer goedgekeurd door de locatieraad. De studiedagen en de extra vrije dagen volgen zo spoedig mogelijk.

Herfstvakantie15okt. t/m 19 oktober
Kerstvakantie 24 dec. t/m 4 januari
Carnavalsvakantie 4 maart t/m 8 maart
Meivakantie 22 april t/m 3 mei
Hemelvaart 29 mei t/m 31 mei
Tweede Pinksterdag 10 juni
Start zomervakantie 8 juli.

Komend jaar gaat er ook iets veranderen in de schooltijden van groep 2. Op dit moment zijn de groepen 2
14 vrijdagen vrij. Dit wordt teruggebracht tot 4 vrije vrijdagen, dit om de kinderen nog beter voor te bereiden op groep 3. De data van deze vrije dagen worden binnenkort medegedeeld.
Excursies

De Ouderraad organiseert jaarlijks voor iedere groep een excursie. Zo graat groep 8 al jaren naar Kamp Vught en Groep 3 naar de Oliemeulen in Tilburg. Soms worden deze excursies gecombineerd met de verjaardag van de leerkracht.

Schoolfotograaf

​Vanwege diverse activiteiten hebben we de datum voor de schoolfotograaf aangepast. Deze komt op maandag 28 mei. Vanaf 11.30 maken we foto's van broertjes en zusjes. Zit een van uw kinderen nog niet op school of bij de opvang, dan mag u vanaf 11.30  met uw kind komen. De foto's worden gemaakt in de speelzaal bij de opvang.

Schoolreisje

Donderdag 7 juni gaan de groepen 4 t/m 7 op schoolreisje naar de Efteling. We verwachten de kinderen gewoon om 8.45 uur op school en zullen rond 17.45 uur terug zijn. Binnenkort ontvangt u een brief met verdere informatie.

Schoolkamp

 Van woensdag 31 mei t/m vrijdag 1 juni gaat groep 8 op schoolkamp naar de Berger Hoeve in Bergeyk. We wensen de kinderen en begeleiders drie geweldige dagen.

Jarigen deze periode

Leon Gr. 8
Ward Gr. 3
Tobias Gr. 3
Loes Gr. 7
Anouk Gr. 5
Margaux Gr. 8
Safa Gr. 1-2 b​

Juffendag in het Prehistorisch Dorp
Dawid op bezoek bij de burgemeester!
Copyright 2015 De Doelakkers. Alle rechten voorbehouden.
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl